Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörk viskar


en del hatar allt
och andra älskar lite
en del gör tvärsom

men det svåraste för mig
är att förklara känslor

jag vill maskera
gömma mig bakom en mask
sminka bort mitt jag

men du får mig att vilja
försöka gå osminkad

herr larsson nickar
och han sitter tyst länge
innan han går fram

men han säger ingenting
han bara öppnar sin famn







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-24 09:00



Bookmark and Share


  Jojo
Den där herr Larsson skulle jag vilja träffa

- fast det kanske jag har gjort

Tycker ännu mer om den här än den förra.
2007-11-25

  ia VIP
fullkomligt underbar.
Precis så önskar man verkligen att så kunde ske, för många tror att just en mask måste bäras, i stället för att acceptera...
lysande!!!
bokmärker!!
2007-11-25

  Tabes
Ja! Snälla, låt dem ta hand om varandra.
2007-11-24

  Obnoxious
Åh! :D
Är du säker på att fröken mörk inte är jag? Tycker hon är onödigt lik mej hela tiden :) Den blir en klar favorit!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP