Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besatt?


Gyllne morgon

Delad rytm och andliga tag
förgyllde denna gråa dag

Med färg och lust du lät mig nå
höjder i ditt eldiga blå

Ljuset spred sig i min kropp
när du gav mig tro och hopp

Kan inte fatta kärlekens under
eller din närhet av heta stunder

Du är ju där och jag är ju här
ändå möts vi i samma sfär

Magi eller inte, sötma på distans
Jag har nog tappat vett och sans














Fri vers av Carola Jeryd
Läst 553 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-24 13:56



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Delad rytm och andliga tag\"
var mycket bra uttryckt, tycker jag!
Ingvar
2007-11-25

  KristinaE
.. förälskelsens underbara gåva, härligt beskriven i dessa rader!
2007-11-25

  Svante
Ja, teknikens under är fantastiska. Kan förmedla kärlek på avstånd. Schysta rim.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för