Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra tider


När jag var liten

var det underbart

att slippa mammas hembakta bröd

istället få njuta av den inköpta

Delikatesslimpan från Skogaholms Bagerier

Nu står jag inte ut att äta köpebröd

tröttnar ganska fort

hembakt bröd är en riktig delikatess






Övriga genrer av eva m h
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-24 18:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant, så sant,
som liten, tyckte
jag, likadant!
Men, som stor,
längtan i en
gror, efter det
man fick av:
***M*O*R***
2007-11-25

    Maria Malm
Känns igen..ler..tiderna förändras..
2007-11-25

  Michaela Dutius
Så är även mina brödbarndomsminnen-men man ändrar sig- skön text
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h