Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse i hjärtat men ett leende på läpparna

Besvikelsen svider i hjärtat,
medans hjärnan sänker humöret.
Besvikelsen i hjärnan trycker ner självförtroendet.

Men en hjärna har två halvor.
och den andra tänker le för guds skull, le!
Le för dom andra, le.

Så medans hjärtat svider och läpparna ler,
snurrar känslor och tankarna samman och blir en enda smet.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-11-24 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin