Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IQ=Dra åt helvete!


det snurrar kraftigt
samtidigt
som dina händer försöker att strypa mig
snacka om ångest!
känner mig så skyldig, och förmodligen är jag ett svin

men det snurrar igen
jag dricker whiskey
och Whiskey är min vän

något blinkar
och du låtsas att du sover
det var fruktansvärt idag
när du låtsades vara ledsen
ett klassiskt misstag
jag har överskattat dig...

men det snurrar igen
jag dricker whiskey
och whiskey är min vän!

det blir svårt att försöka leva igen...






Fri vers av blåljus
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 20:24



Bookmark and Share


  Eléa
Hej, vännen, kul att du är tillbaka igen
Även om du kanske inte mår fantastiskt idag...
Heja med skrivandet:)
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus