Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget


När kan jag tro att jag kan släppa

det jag egentligen inte orkar bära

När kan jag tro att det går att leva

utan att bära det

När har jag fått den tillit

jag behöver för att våga

släppa taget




Övriga genrer av eva m h
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 23:36



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
ja varför bära på en massa som inte gynnar en längre..men bördan kan bli en farlig trygghet... släpper
2007-11-25

  Åsa Gustavsson VIP
tillit är svårt
den blir så lätt skadad
men ändå kämpar vi för den
som fågelungen på bokanten
undrar om vingarna bär
och så flyger
2007-11-25

  VictorÅström
har du glömt flera ord eller? jag kanske e trög, men ja fatta inte särskilt mycket...
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h