Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mors ord


Jag vet att du ser
att mamma finns här
vad du än tror
eller inte förstår än

Jag älskar dig så
det kommer en dag
då allt blir bra
och vi ser allt klart

Men vägen blir lång
den har inte börjat än
jag står bakom dig
i vart steg som känns svårt

Räkna inte timmarna förlorade
räkna dem som kommer
räkna det goda
och inte det onda

Så lek och lär nu
jag ska visa dig en värld
av ödmjukhet och frihet
spirande ur en människas inre

Allt har sin tid
Så sant, det är så sant
och det du finner på vägen
ska stärka dig mer




Fri vers av Sway
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 09:00



Bookmark and Share


  Anna*
En moders ömmande hjärta för sitt barn. Fint!
2010-01-19

  Dude
Enormt bra skrivet.

Räkna inte timmarna förlorade
räkna dem som kommer
räkna det goda
och inte det onda

Du har så rätt. Tack
2007-12-09

  Labra lege
Tårar...tårar...
En god mor jag ser.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway