Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Have the edge on

 

Du berör mig, rör mig
stökar om mitt inre
förför mig, stör mig
gör det igen,

väck mig betäck mig
res dig
lägg dig ovanpå mig

fukta, sukta, stöna
living on the edge..
när du förfärar natten
och föråder mörkret
 

spolno općiti




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-25 12:59



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven för den berör en som läsare.
2007-11-26

    Charlotte S
Med den här texten slukar du läsaren i all hast. Sjukt tekniskt skriven. Galet bra. Alldeles perfekt. I love it!
2007-11-26

  Dilsewat
Inte bland de bästa som du skrivit!
2007-11-25

  aol
dom rätta karlarna finns härlig dikt
2007-11-25

  Lena Renman
Första delen helt suverän :-)

\"Du berör mig, rör mig
stökar om mitt inre
förför mig, stör mig
gör det igen\"

Överlägens de andra, tycker Lena som applåderar
2007-11-25

  Ulf Lagerholm
gillar den uppmanande tonen i
denna frenetiska text -
2007-11-25

  Tabes
Men vad betyder spolno opciti?
2007-11-25

  Tabes
Orden bara rinner fram. Härliga vokalupprepningar. En dikt som jag vill läsa högt!
2007-11-25

  isabel louise
håller med Ona! härligt flyt :)
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund