Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oops..

Det ett av livets små märkliga ironier



Att förverkligandet av sina drömmar



så himmla lätt



leder till



Krossandet av andras.




Fri vers av Piece
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 13:44



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Bra sagt! *applåd*
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece