Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont och gott


Själens sår kan göra ont

när Kärleken gör gott




Övriga genrer av eva m h
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-25 15:55



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kärlek kan göra ont..fast den gör gott..
2007-11-26

    Noomi
kloka och fina ord..
2007-11-25

  livsdans
Ja först smärta...och på sikt läker såren i kärlekens ljus! Dina ord är fina och sanna!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h