Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna




Människor
är som blommor
sa hon


en del sköter sig
nästan själv

andra skall petas
och plockas med
varje dag för att de
skall trivas



jaså
sa han

ja jag kan inget om blommor




Övriga genrer av Bim
Läst 472 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-25 22:11



Bookmark and Share


  Tothem
Hmm. läser och njuter! Tack för glädjen du skänker! Kram Lillemor
2007-11-27

  Maria Zena Viklund
haha, BRA!
2007-11-26

  Jessica Ebbesson
UNDERBAR!
2007-11-26

    shedvil
Vissa räcker det inte med att de ska petas mm....
2007-11-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Riktigt talande text!
2007-11-26

  Lilla My* VIP
He he*nee så synd om honom...eller de han borde plocka med...hmm..
Snyggt formulerat med bitande humor!:)
2007-11-26

    Maria Malm
Ler..lite synd om killen..kanske kunde han mer än vad han trodde själv..
2007-11-26

  Tabes
Sanna ord.
Lite synd om killen där på slutet...
2007-11-26

  Mike
charmig!
2007-11-25

  Blumma.
Hah... haha. Ja!

Bra.
2007-11-25

  Annika Gustafsson
Klockren och underfundig...sparas i herbariet
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim