Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vådan av att visa vad man kan.

När jag visade
att jag faktiskt
var kapabel
att sväva

rubbades
världsbilden för
min omgivning
så mycket
att de inte
tillät mig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 10:23



Bookmark and Share


  solomi
Så sant...
2007-12-05

  Vind
Mänsklig enfald och institutioners tröghetslag... Kloka ord!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP