Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanslöst

Veckan som var skrev jag ganska många små saker

och fick sanslösa 1288 läsningar på min sida!!

Man kan tro att räkneverket löpt amok!!!




Övriga genrer av eva m h
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 12:49



Bookmark and Share


  bluesatin
Kul. Grattis. Det förvånar mig inte för du har mycket att ge i dina texter.
2007-11-27

    Porslinsdockan
Haha den va kul;)
2007-11-26

  Åsa Gustavsson VIP
bäst i test!
2007-11-26

    Maria Malm
Var glad! Själv var jag inte så närvarande på sidan förra veckan, just inga skrivna alster - och vad händer mig då - jo, då har jag fler läsningar än när jag är här och skriver dagligen...
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h