Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

En sång för måntals gåner
ett liv utan förbud och ånger
utan en blick över jordens axel
om det var vita kinder

Och älska Maria!
Sjöng världens fria
ledsagandes över lyckans stoft
letandes i hennes ljuva doft

Frånta pöbeln blott en viskning
bara knän vid grusstensbacken
alltillsammans en ros av glas
på vita kinder, fritas




Fri vers av Ililja
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 13:45



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
orden blir väldigt fina tillsammans.
dem bär någon
form av glädje.
dock har jag svårt att få ihop sammanhanget.
men fint var det.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ililja