Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordbajseri om dagens krångleri med störning av skit pedagogik


Jag strålade helt utan utstrålning
med skavsår i halsen av kittlande fingrar
frös mitt hår till is av den regnande snön
trodde det var jul häromdagen
kände barndomens lycka krossas av andra
tröttnade på det mesta och började längta bort
undrar fortfarande varför hon dör i november rain videon
nothing last forever
sant
jävligt sant

och han som bara ljuger och säger jag är en båt
när han är havet
vad fan handlar det om
han för djup och jag för grund
eller
ingen båt utan hav
jag åker hellst båt i en sjö
om jag får välja fritt
vågorna
jag kunde vara vågor också
gör mig inte klokare
får mig att tvivla
på allt

en man satt bredvid sin fru idag
och sa att jag var fin
verkligen fin
hon nickade och höll med
kanske det underligaste på länge
åt en apelsin och dog innombords
önskade mig nåt riktigt
ingen flummig waldorf pedagog som frågar tusen idiot frågor
jag vet ärligt talat inte vad den röda färgen säger till den gula
när dom möts
jag tror faktiskt inte att dom säger någonting
så håll käften

slog söner kroppen och spräckte skallen
men det hjälper inte
för jag är bara jag och ingen annnan
sorgligt döpt efter emmaline
som tar livet av sig
en mörk decembernatt
jag vet att december snart är här
skiter i det där
väntar på tomten istället




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 22:24



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
djuphet och lättsamhet och självmord i samma dikt.. säger som sången.. vem ska man tro på tro på tro på när tro på när det är så här.. man måste välja att leva med sig själv.. det är den enda människa man måste stå ut med varenda djävla dag.. leta efter det som är bra med jaget
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här blir en utav mina favoriter. Så skarpt och vemodigt snyggt du berör med dina ord. Du är så otroligt duktig på att få in ett flyt i dina texter, med en beröringskraft som är få förunnat/B
2007-11-28

  Carl Prag
Bra, skönt flyt i texten. Gillar stycket om båten och havet - \"han för djup och jag för grund eller\"... Rappt var ordet.
2007-11-26

  fallen
Rapp och grym. Jag gillar den skarpt!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious