Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härbärget fullt

När man härbärgerar andras känslor

har man inte plats för sina egna

Hur kan man då veta

vad man själv känner




Övriga genrer av eva m h
Läst 518 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-26 22:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vill också omtala hur dina ord påverkar och ger funderingar!!!!
2007-11-27

    Bodil Sandberg
Ja ibland kan det bli särdeles trångt i härbärget...vill man då offra sin egen plats för att överlåta åt någon annan..tror inte jag är det bästa...inte för den ene eller andre...var och en måste reda sitt eget...sa den idag så snusförnuftiga Bodil
2007-11-27

  © anakreon VIP
Att härbärgera andra människors känslor, har jag funnit, är ofta ett
behagligt sätt att stå ut med sina egna!
Carl-Erik
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ditt eget jag
får tåla mycke,
andra har väl,
för Dig tycke...
2007-11-27

  bluesatin
Tack för den gåvan. Så har jag nog aldrig tänkt på det. Det var väldigt bra för mig att höra.
2007-11-27

  stella
ÅH SÅ BRA!!
2007-11-27

  Marreb
Ja, hur ska man då veta? Du satte ord på det igen.
2007-11-27

    Maria Malm
Det är verkligen något att tänka på.
2007-11-27

  Emilia Berg
Det här skulle inte jag skrivit bättre. Mycket genomtänkt, kort och gott.
2007-11-26

  Anna Nickolausson
En väldigt bra fråga
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h