Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva kaos

Mitt sätt var att bära

alla dessa förödande känslor

inom mig

så att de inte förintade mig

Jag gör så fortfarande

Vågar inte låta bli

Väcker dödsångest




Övriga genrer av eva m h
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-27 00:10



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känner smärtan och styrkan genom orden
2007-11-27

  Mats Henricson
Var får du kraften ifrån ? Oerhört personligt ansträngande med en högprocentig riskfaktor !!!!! Stark och ärlig skildring !!
2007-11-27

  Michaela Dutius
Att bära känslorna inuti- något vi gör allt för ofta.
Stark dikt som jag tycker om!
2007-11-27

  -=em=-
usch ja, jag förstår precis. Jätte bra formulerat. Kanon!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h