Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära doktor

 

 

Lägg läkaren på en brits!

psykologens vita rock är som en tvångströja av salt

på öppna sår

 

Kära doktor! tillåt mig att såga ditt ben och gräva

efter ditt hjärta

obarmhärtigt och med kalla händer

 

Förbannade korpar! som cirkulerar lik och döda skyltdockor

Se! Hur dessa  självutnämnda högresta varelser slänger

små barn utför stup

Hur de tvingar oss fast vid ett påhittat sagoslut

får våra röster att dimma ut i ett avgrundsljud

 

Kära arkiat! tillåt Mig att bända upp Din bröstkorg med rävsax

tillåt Mig att pulsera Din ven

Tillåt Mig att skylla Din smärta

på en enda felaktig gen

som du aldrig kan förändra

 

Förbannade läkare! jag ska flå era kroppar rena från ord

sedan såga Era hjärnor i bitar såsom ni gjort med min

Jag är inget annat nu än en bitter docka, ett inre som en gallblåsa

en köttig påse mitt inne i en bröstkorg

Tillåt Mig kära doktorer! att operera Ditt ansikte till en munkorg

för alla eras lättjande läppar

Psykologiska avskum som föder sig på foster

göder feta magar för att passa in till deras

fettiga frisyreroch deras feta kommentarer som är

för mycket av det objektiva

Jag hör så ordet psykolog och vill inget hellre än

att skära Deras handleder och se hur De skulle reagerar när bloder rinner

för de är fega, de är några fega demoner

allt de skyller på är så likt som höga hormoner

det är därför blodet rinner

och kraften bara liksom försvinner

Tillåt mig era inkompetenta falkögonsas är era ögon

verkligen så bottenlösa som de ser ut

för allt jag ser när jag ser på dig är mig själv i en labyrint

där jag aldrig någonsin kommer att hitta ut

Eras ögon är värre än den döves

ty ni stänger av dem med flit, en loska på varje förrädares grav

han var en sådan patetisk liten skit!

 

Smacka ni era fanskap! för snart ska ni inte smacka nåt mer!

Vid ditt kadavers blödande sida står jag då och jag hånler!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 03:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som text en bredsida mot sjukvården... som tanke en uppvindars lyftkrafter in prydo...
2007-11-27

  Mats Henricson
Brutalkomik i Impulspoetens anda ! Läs honom, han är en GIGANT !! DU ÄR OCKSÅ BRA !!!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*