Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

 

Drömmen jag bär
river du ner till sista
föreställningen

förlorad

utlämnad åt dina
vanföreställningar

vem jag borde vara
och inte

men inom...
är det jag som
river alla murar

för att slippa se
spelet som pågår

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-27 14:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
låter klokt
2007-11-28

  Madjori
Blunda, se det som ger glädje! Förkasta allt annat....
Gillar dina ord!
2007-11-27

    Maria Malm
Kan vara tröttsamt med alla dessa spel, människor emellan.
2007-11-27

  aol
så sann och smärtsam
2007-11-27

  Catrin
Du skriver det så bra här... denna går rakt i hjärtat på mig har suttit där framför någon idag som fullständigt förstör mina drömmar och dessutom talar om för mig att de är absurda vanföreställningar... tänk att du visste det : )

bokmärker och applåderar!
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du bollar med orden
stora som små
att de låter så
bra och fina...
Du får dom
och oss att
att skina...
2007-11-27

  Ronny Berk
om drömmar som river murar men förlorar spelet efter konstens alla regler; intressant poesi som förvirrar och betager det jag skönjer men inte ser...
2007-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är nog många av oss som upplevt det du just framställer.
O du framställer det på ett såå talande sätt. Tack!/B
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund