" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Ren frihet

 

Att vara ren

betyder

inte

att jag är utan smuts

utan att

jag

vandrar i frihet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-27 14:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Renars frihet..
2007-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Det där kan jag ta till mig.
Verkligen sant!
Jag gläder mig åt de du skrivit!
2007-11-27

    Nattviol
ja - fråga samerna...

*s*
2007-11-27

  Catrin
Skönalstrad dikt som väcker tankar...
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vandra på och
lycka till och
hej då!
2007-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vandra på och
lycka till och
hej då!
2007-11-27

  Maria Zena Viklund
jäpp! må du vandra i frihet, du vackra vildkvinna!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP