Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn


Du som så vacker är,
Hur kan du vara så fel?
Jag trodde verkligen du kunde beröra
och älska på ett sätt som ingen annan.
Men vafan det kan du inte inte!
Du sårar, du sviker och du bryr dig inte ens!
Jag vill inte se dig mer.
Försvinn långt bort från mig.


/Mikael Haaparanta





Fri vers av Sadhistory
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 17:01



Bookmark and Share


  Just Emotions
ush vad jag bara tycker synd om dig!!! sänder masssor med kramar***
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory