Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Heartwrigt-gruppen


Blå skymning



Skynda långsamt
i skymning blå

ta in i hjärtat
och känn


det är nu
de tankar
som vilse gå


kommer nära

i den blå lugna skymningen





Övriga genrer av Bim
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 17:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
TACK!!
2007-11-27

  Just Emotions
fint..
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim