Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dejligt


när fru fortuna ler igen
och dysterheten lämnat stan

då är det skönt att leva




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-05-11 06:18



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
ja...då är det skönt att leva...härligt och mysigt skrivet!!
2005-05-11

  Juli
Härligt så det föreslår!! Smilgroparna fördjupades och jag tror jag såg fru fortuna i fönstret... eller något som blänkte till - leendet kanske... Härligt skrivet!
2005-05-11

  kath
Då ler jag ikapp med henne, härligt...:)
2005-05-11

    Bodil Sandberg
En underbar liten opptimistisk dikt som gör mig glad
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP