Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga sked


Vana händer
som
rör sig över
huden

Skulderblad, rygg
sida, mage,
bröst

Dina fingrar
precis
som de
ska vara

Lungor som
fyller
varandra

Alldeles innan
vi somnar

Och din
mage
vilar mjukt
emot min
svank




Fri vers av Suzan
Läst 635 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-27 20:34



Bookmark and Share


  Albert
ja det är så fint, enkelt, vackert
2008-09-19

  glittertindra
mysig text om något mysigt... :)
2007-12-18

  R-M
enkla rader blir tillsammans en underbar helhet
2007-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbart formulerat av något som är helt underbart/B
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan