Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ju, så få mig dit jag vill nu!


Ta mig härifrån
Men
bara för en kort stund
Låt mig andas ny luft och se nya saker
Saker som kan få mig positiv igen
Ge mig något tryggt och trovärdigt
Något som ger mig en framtid
Jag vill se klart och tro på det jag hör
Jag vill andas ärlighet, jag är ju ärlig!
Jag vill ju
så få mig dit jag vill nu!


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 04:21



Bookmark and Share


  Just Emotions
du skriver varje rad så att du träffar mig.. bra!!!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory