Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivande konst?

Ack, jag vill skriva
att skriften från min penna
skall smeka dig
upphöjelse och njutning
extas för att rena mig

från smuts
som mina käftar spottar
rena ord från djupet
men jag kan aldrig skriva

Ty mina ord är tomma
och förljugna
min karaktär som sviker
och sviktar

Prestigen som är förgörande




Fri vers av Ililja
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert o vemodigt ömt, bra!
2007-11-28

    söötsnö
underbra!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ililja