Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbades av socialfobi. Självmordsmani. Folkhysteri.


smög runt bland hyllorna i affären
gömde mig för grannen i charken
nej nej inte prata med henne
fort fort runt ett hörn

och där dök han upp från ingenstans
vek av in bland flingorna
som nån kurragömma robot
sicksackade jag mig fram och låtsades inte se någon

vill inte kramas på konsum
vill inte ställa dumma skit frågor och få dumma skit svar

nämen hej, hur är det?
(vad är det för stygg fråga?!)
jo, det är bara bra!
(vad är det för jävla svar?!)
lögn lögn lögn är vad det är!

men jag får inte säga
\"nej men det är faktiskt inte så bra\"
För du är inte intresserad och jag har ingen ork

Jag kan på min höjd säga något om att \"jag är lite trött\"
då kan du nicka instämmande eller kanske droppa fler droppar i min nyinköpta självmordsbägare med att svara \"ja, du ser faktiskt lite hängig ut\"

men istället för att betyngas av mitt hängiga jag
som bara var en jävla piss lögn från början
så ler jag vackert som en sol
och hoppas att du aldrig tittar mig i dom där avslöjande ögonen jag bär mitt i skallen
Gå bara gå


Min socialaförmåga idag
sträcker sig till att vinka åt okomplicerade barn
jag vinkar
och går fort fort därifrån
för alla barn i affären
har en förälder någonstans
en förälder som ställer skit frågor
som jag ändå inte kan svara på




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-28 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan...Bra text och solklar applåd!
2007-12-05

  Hans w-art Westlund VIP
och så igenkännande.. deja vu.. det hände mig häromdagen.. men jag var föräldern som kramas och ställer skitfrågorna.. om jag orkar.. vissa dagar smyger också jag bland hyllorna och vill inte prata med någon.. men alla känner igen mig från tidningen.. kanske skulle jag börja bära mask.. som zorro..
2007-12-01

  DarkSideMoon
Den här stämmer så bra!
Va jobbigt det är när man möter människor man absolut inte orkar prata med eftersom man måste stå och småljuga.
Jag har också gömt mej bakom hyllor på konsum några gånger. :)
2007-11-28

  TiVa
Den här är ju bara så klockren, mitt i prick... Jag känner igen mig så förbannat väl i dessa dina ord. Usch vad jobbigt det är... Samtidigt är det lite lustigt också. Efteråt, iaf. Idag kan jag skratta åt att jag en gång låtsades att jag inte såg en kvinna som jobbar på banken och som brukar hälsa så glatt. Jag gömde mig och låtsades vara extremt intresserad av blodpudding. Hemskt då, men roligt efteråt...



Det är en ny dag imorgon, glöm inte det! :)
2007-11-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Så enastående bra du har skrivit..Kan kännas igen//B
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious