Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarta fågeln




När tankarna
for iväg
åt det ledsamma hållet
kom en svart fågel



med sorgfransade vingar
samlade han
varligt det ledsamma



nu hade hon lärt sig uppskatta fågeln

tidigare hade den varit olycksbådande




Övriga genrer av Bim
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-28 22:49



Bookmark and Share


  To
Intressant läsning. Vackert på något vis. En känsla om att hon hade fördommar om att fågeln var en olycksfågel som före med sig olycka. Men denna fågel var en fågel att ett helt annat slag än hon trodde.
2007-12-03

  Lilla My* VIP
Så fint du beskriver med den svarta fågelns hjälp..att finna ro i tillvaron**
2007-11-30

  Tabes
Vackert om att lära sig att älska livet som det blev.
2007-11-29

    Maria Malm
Så fint att han samlar in det ledsamma.
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Hädanefter när jag ser en svart fågel kommer jag att tänka på din fina dikt..
vackert/B
2007-11-28

  Rachel Roth
jag älskar det där ömsinta mellan dig och dig...
2007-11-28

  Maria Zena Viklund
gillar den här mycket!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim