Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du älska mig?


Skulle du älska mig fortfarande även om jag dog?

Om jag dog och föddes upp till ett annat barn
och inte ditt far?

eller om jag skulle födas upp till en gris.

Skulle du även då älska mig?

Och vad skulle du då ha gjort för mig?

För min respekt, frihet och värdighet?



Far, älskar du på riktigt eller älskar du mig
bara för att jag är lite av din avkomma?


Far, jag undrar om det är äkta kärlek du visar
och utstrålar




Fri vers av To
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-11-29 09:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det här väcker en del funderingar...för hur skulle det vara...? Skulle jag älska mina nära...oavsett? Är det själen i oss som älskar?
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

To
To