Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag syndar varje dag

 

 

Ekologiska, vegetariska och rättvisemärkta produkter gillar jag att konsumera

Men stora delar av vapen, narkotika och porrindustrin kommer jag alltid att kritisera

Mobbing, misshandel och övergrepp jag ständigt agerar mot

Jag demonstrerar mot djurförsök och annan djurförtryck för alla ska få trivas på detta klot.

 

Jag är en djur och fredsaktivist

Och tycker människans lyx och maktbegär är så beklagligt och trist

Jag kämpar mot onödigt lidande, dödstraff och tortyr

Men ändå har jag syndat massor innan dagen gryr

 

Jag har inte tagit hand om min kropp på flera dar

Det är synd när det är det ända riktiga hem jag bor i och har

Och jag skäms som inte uppmärksammar och ser

Alla fina handlingar som i världen dagligen sker

 




Fri vers av To
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 15:25



Bookmark and Share


  Maria T
Jag tycker att vi skulle få med information om alla fina
handlingar som ändå sker dagligen runt om i världen.

Inte bara matas med allt elände.
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Man gör som man vill med sin kropp.
Ingen skall tala om för mig vad jag skall göra med min.
Allt detta tjat om träning för tankarna till Tredje Riket.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

To
To