Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må livet vara okränkbart

 

Må livet vara okränkbart

Må livet vara underbart

Må detta liv vara det ända jag har

En gåva från mor och far

 

Men ja, är det en gåva, låt då ingen få tvinga på mig det

Jag må vara, tacksam livet, så länge det är en frivillighet

En dag jag kanske tröttnar och vill inte ha något mer

Så låt livet vara okränkbart, låt mig få somna in, ifall jag om det ber

 

 

..............................................................

Mycket läsvärda texter om dödshjälp:

Kommentera gärna och sprid bloggen om du har lust

http://respektfullt.blogspot.com/

 




Fri vers av To
Läst 1027 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-23 17:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underbar ! Hur kunde jag ha missat denna ? Bokmärker !
2010-09-14

  dubbelve
Ryser

"Jag må vara, tacksam livet, så länge det är en frivillighet"

förstod precis just där vad du ville ha sagt

riktigt bra!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

To
To