Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressa ihjäl dig

 

 

Du bygger upp världen, du ser till att saker händer, att det hela tiden går framåt

Framåt, framåt, fort fram

Men i ditt tempo, i all stress och jäkt

*

Så bryter du ner din kropp, orytm i ditt liv, tänk om ditt hjärta säger stopp

Magknip i din tarm

Hjärtinfarkt, utbränd, helt jävla knäkt




Fri vers av To
Läst 915 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

To
To