Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga men oförglömliga

 

 

En är känd och beröm över hela denna planet

En annan inte någon alls tillkänna vet

 

Båda de två, lika osynliga, utanför jordens atmosfär

Men å så, oförglömliga, är de båda här




Fri vers av To
Läst 1095 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

To
To