Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörande rörelse

 

Musiken fångar mig i en trans

En frigörande dans

Jag dansar och dansar, efter musikens sköna melodi

Den får mig att på nytt känna mig fri

 

Med en kroppslig rörelse målar jag av landskapet 

Som får mig att förundras av alltet

Jag ser alla former och färger, av dess olika slag

Så glad jag är att jag tog vara på denna dag

 

 

 




Fri vers av To
Läst 1161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-19 14:40



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm underbart skrivet!!
2008-12-23

  Della K
Jag kan se dig dansa runt runt med stampande steg på en sommaräng till Miraklet av Thomas Di Leva.

;)
2008-11-06

  Mats Henricson
Ett verbalt konstverk har Du producerat här, tilltalande och underhållande !
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

To
To