Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är på väg

 

Öppna alla dörrar
riv ner himmelens fästen

res er ur ert stoft
hör marken dåna...

hon är på väg

väck allt som slumrat
väck allt som blundat
väck allt som försummats

nu reser hon sig från
djupaste myllan
hennes vrede
alstrad ur ljuset

på vingar hon far mot skyn
nu är tiden kommen
att göra upp med
maktfullkomlighetens gud

bered er väg för Modern
fullkomlighetens brud
förenas med allsmäktigheten
livet och fruktbarhetens skrud

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-15 16:16



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Yippie!! Vilken furie!
2008-01-19

  Annette Andersson
Vilken kraft som förmedlas, kraft mod och hopp.
2008-01-16

  Lena Renman
Waaow! Vilken styrka och ja tack jag kan inte annat än hoppas det händer nu!

Lena som gillar allt, innehåll formuleringar och sätt att skriva
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund