Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som når in



Ord laddade med Kärlek

Väcker det döda till Liv




Övriga genrer av eva m h
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 13:50



Bookmark and Share


  Marreb
Ja, så är det!
2007-11-30

    Maria Malm
Sanningsenligt.
2007-11-29

  karenina VIP
ord menade av kärlek, laddade med kärlek kan verligen väcka till liv.
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
till och med död kärlek
kan vakna
och bli levande

och det är för väl
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Kärlek är livgivande..fint!/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h