Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frisång = att sjunga medan man inte tänker


Frisång

Tiden ramlade iväg
allt du inte kan fånga
trillade av från näsan
och ner i en dikt

av fria former född




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 830 gånger
Publicerad 2007-11-29 13:58



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Älskar sista raden samt de två första!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP