Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja det finns ju uppsjöar av roliga raggningsrepliker...*L* Här är några som jag tycker är skojiga...

Nä...jag har visst inget bättre för mig  =)




Ragga på ett bra sätt...*S*

* I've just moved you to the top of my to do list.

Jag är ny i stan. Kan du tala om vägen till din lägenhet?

* Vill du följa med hem på lite sex och popcorn? Eller du tycker kanske inte           om popcorn?

* Ska vi leka trollkarl? Jag sätter på dig och sen försvinner du!

* Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.

 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-29 22:16



Bookmark and Share


  J A Nicander
Undrar hur en poet skulle uttrycka sig.....Du får min penna att skälva och mitt papper att åtrå tös.......!? *ASG*
2008-01-12

  LassO
Hm de är sköna och så \"ärliga\" en del.. \"jag bjur på frukost imorgon\" \"jag har tappat mitt telefonnummer kan jag få låna ditt\" \"Din pappa måste va tjuv som stulit stjärnglans till dina ögon\" ;=)

(fast, en lite blyg pojke vågar aldrig använda såna repliker)

;=)
2007-11-30

  To
Haha kul. Undra om alla dessa repliker har fungerat. Säkert.
2007-11-29

  emilf77
:)
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du