Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

picasso

Picasso målar
ej längre sina tavlor

målar de honom?




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-05-11 20:24



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tänkvärd. filosofisk.
2005-05-12

  mineralhjarta
mystiskt. av någon anledning gillar jag detta. det sätter sig i huvudet.
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP