Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hela hemmet är fullt


allting blir omöjligt och nästan inte

 

du och jag

 

stönandet får läggas på hyllan

totala närheten likaså

 

ändå är kärleken

så nära

nära

 

värmen i vårt

så varm

 

flåsandet görs

nästan tyst

 

stulna stunder

fort fort

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 10:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En dikt för julefrid i juletid med stugan full*
Härligt vardaglig!!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma