Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett samarbete med vännen Jan Seilitz (foto).




Tafatt


Fönster mot världen

öppnas sällan


bara ibland




Bunden vers (Haiku) av Bengt H VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 09:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den som inte gillar sista raden
kan ju önska att få den utbytt,
mot exempelvis 'bara vintertid'
(vinter för att ange årstiden,
humöret etc)
2008-12-17

  AndersN
en bra ide, att kombinera bilden och texten, synd att det inte kan visas i större format. Kanske vore något att föreslå ?
Tycker lite som föregående kommentar, men det är sista raden som inte behövs :)
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP