Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min kärlek =0)


Älskar

Du vill ha en trygg känsla i kroppen,
låt mig hjälpa dig nå toppen.

Kärleken sprider sina frön,
och gräsmattan är moget grön.

Ge en ros till din kära,
varför inte vid gräset dig nära.

En kärlekens tecken till att mysa,
smek din partner till dess den rysa.

Vi älskar och pustar,
till höjdens lustar.

När hjärtat nått sin höjd,
viskar det glatt så nöjd.

Jag älskar dig Linda,
och det kan ingen i världen hindra.




Fri vers av hjortfot
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 20:48



Bookmark and Share


  Dessie 35
Vilken Snygging du har =()
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot