Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No Face Book


Nej här finns inget foto

inga uppgifter som avslöjar vem jag är

men ändå vet ni mer om mig

än de flesta andra

Ni läser ju mitt innersta




Övriga genrer av eva m h
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-01 00:22



Bookmark and Share


  Holly Golightly
Haha! Skitbra.
2007-12-06

  Ronny Berk
just att se insidan och de innersta av tankar , känslor läser vi med begrundan som bildar bilder...
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Och det är starkt av dig att våga lämna ut ditt innersta.
2007-12-03

  bluesatin
Ja, tänkvärt och bra skrivet.
2007-12-03

    Maria Malm
Precis. Man avslöjar ofta sitt innersta.
2007-12-01

  Michaela Dutius
Ja att skriva på Poeter.se är att ständligt fota sin själ och sina tankar och lägga ut till allmänt beskådande.
Mycket väl beskrivet.
2007-12-01

  karenina VIP
det är en äkthet över dina rader som jag uppskattar, för även om dikt kan vara dikt och inte verklighet för många så känner man ändå på orden när där finns tanke och känsla bakom.
2007-12-01

  Åsa Gustavsson VIP
ja, det är vackert så!
2007-12-01

  Erik L
Jag kan väl bara instämma. Väl uttryckt.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h