Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet vad dagen bär i sitt sköte...


Kanske, kanske inte...

Denna dag är kanske vår,
det vet jag inget om än
Mäniskan spår och Gud rår,
men jag har det lite på känn

att vi kanske ses igen...




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 09:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väntans längtans och de finstämda känslornas text...
2007-12-08

    Saulus
Säkert!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för