Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månförnyelse

det sägs att månen mot oss ler

men jag ser en sorgsen min

aldrig nån som smeker

och kysser dess yta

Skulle vilja fara dit upp

ge den en stor kram

och pussa den glad

måla om och ge den

en ny morgondag

skänka hopp i himlarymden

så den åter kan

le mot mig




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 09:58



Bookmark and Share


  Söder
Vacker dikt! Månen skulle säkert uppskatta en dylik handling, och därefter åter le :)
2007-12-01

  Michaela Dutius
vacker
2007-12-01

  DanSan
****************************

Mmm mycket vackert ordat om den
där cheddar gul lysande osten som
är så skön att skåda på himlavalvet!

*APPLÅD*

****************************
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP