Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsens seger

Du ser mig le på en obestämd plats

fångad av solens heta sfär

slungad ut i det tomma intet

buren av ljusets hastighet

Landar  dit du inte kan nå

Leende som bränner hål i ditt inre

då du inser min befrielse från dig

Inte längre en kylande hand

inte längre tomma ögon

inte längre frostskadade ord

utan varm frihetsseger långt

bort ifrån ditt hjärtas krig

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 19:39



Bookmark and Share


    Nattviol
avslut och befrielse..
känner mycket väl igen

fin
2007-12-01

    JJ VIP
Gillar dikten, gillar berättnadet, gillar det bitter ljuva slutet... sa jag att jag gillar dikten? Haha! Allvarligt talat en bra dikt! Mvh. JJ.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP