Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Die Die your Dead!

 You cant spend your life writing on tombstones

Got to try, to get out of bed

Your living in a one man show in your head

Im telling you

 Dead Dead your dead!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 19:09



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Håller med Silver här.. de första raderna är suveräna!

Och det känns som om du får fram ett budskap.

Fundera gärna på slutklämmen. Men dikten i sin helhet påminner lite om en låt som några kompisar till mig o som spelar i ett band gjorde för några år sedan.. och som heter: \"Punk punk punk, and we´re all dead!\"

Lite samma känsla som man får när man lyssnar på den låten!
2007-12-02

  "Silver" VIP
\"You can\'t spend your life writing on tombstones\"

Denna första rad är helt suverän och de övriga är också bra, med ett budskap som går fram.

Däremot känner jag mig lite tveksam till \"Die\" i titeln, speciellt eftersom det i slutraden är \"Dead\"?
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*