Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finner bara död inte Frid

Jag såg en flicka

Endast 15 vårar

Helt neddränkt i tårar


Är det så här det ska vara

Kan inte någon svara


Flickan i fråga tittade på mig

Och undrade sakta för sig

Om hon kanske skulle våga

Ta det sista klivet ut

Som skulle innebära hennes slut


Smärtan jag kunde se var så oändligt mycket mer

Än all sorg i världen man kan se


Jag tittade bedjande tillbaka

Tänkte snälla ta ett steg tillbaka

För ett ynka steg till innebär döden inte frid

Jag hörde mig själv sakta skrika när hon kastade sig ut

Jag såg hur hon sakta försvann

Ännu ett offer för världens plåga



Ändå beundrade jag henne för att hon våga






Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 22:37



Bookmark and Share


  ~Teodora~
Helt sjukt underbar på ett hemskt sätt.
12p av 10 möjliga ;-)
2007-12-03

  issac.a.m
smärtande text, riktigt riktigt smärtande... så väldigt väl uttryckt
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery