Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på väg hem från en god kamrat...


Vardagspoesi

...När en bil tappade sitt däck
Och i ett hav av gnistor
Besökte kanten av vägen
Och lämnande ett spår
Av inspiration hos mig

Ensam
I en busskur
Vid en väg
På en bro
Står en pojke
Och låter tanken gro
De växer kring algebra som ska göras
Och al-kimia som ska tänkas på
kring
En stjärna av hans livs ljus

I mitten av allt kaos
Beting
Som ska göras
Lever ett behov
Av Dig
 

 




Fri vers av Laero
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-12-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laero