Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig symbios

Som en mistel
Ska jag växa på dig
Ek av förflyttande
Asp av rörelse

Vi lever sida vid sida
I den märkligaste symbios jag sett
Min existens
Rättfärdigar din
Din existens
Rättfärdigar min brist
På att kunna nå mina drömmar
Om en resa utan avbrott

En timme tar du
För att visa min hjärtas dam
En halvtimme tar du
För inträde i  kunskapens värld
En kvart tar du
För att låta mig besöka
Mina forndom levande
Döda

SL




Fri vers av Laero
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laero